Om mig

Jeg hedder Irina Senchuk Hansen og er født og opvokset i Minsk, Hviderusland hvorfra jeg har en universitetsuddannelse i engelsk og historie, samt 5 års undervisningserfaring i engelsk på forskellige niveauer fra folkeskoleniveau til universitetsniveau (senior underviser i engelsk på et privat universitet i Minsk). Desuden har jeg taget en uddannelse i russisk fra et lærerseminarium.

Samtidig har jeg arbejdet som tolk for nogle private virksomheder, har udviklet undervisningsprogrammer til undervisning af børn i engelsk. Desuden har jeg undervist flere udlændinge i russisk.

I Danmark har jeg taget en cand.pæd.uddannelse i generel pædagogik på Danmarks Pædagogiske Universitet og en uddannelse i HR.Desuden har jeg taget en Master uddannelse som underviser i dansk som andetsprog på Danmarks Pædagogiske Universitet. Jeg har undervist folk i russisk på aftenskolerne LOF og FO i Århus, Silkeborg og Skanderborg  i 18 år. Desuden har jeg haft mange tolke- og oversættelsesopgaver ved siden af mit job som jobkonsulent ved to forskellige private aktører i Randers, Århus og Silkeborg. En del af mine opgaver var også at undervise folk i jobsøgning. De sidste 5 år har jeg undervist i dansk som andetsprog ved siden af min undervisning i russisk.

Jeg brænder for at undervise folk i mit modersmål og min kultur. Jeg kan hjælpe jer med at undgå fejl både i forhandlingssituationer og privat, styrke jeres indsatsområder og udvide jeres forståelse for russisk sprog, kultur og forretningsliv.

Irina Senchuk Hansen

Irina Senchuk Hansen

Jeg kan tilbyde undervisning i russisk sprog og kulturforståelse, samt forretningskultur på en nem, hurtig og sjov måde!