Undervisning i Dansk

Undervisning i dansk

Jeg underviser udlændinge i det danske sprog og den danske kultur på en nem, hurtig og spændende måde. Jeg har en uddannelse Master i  Dansk som andetsprog  fra Danmarks Pædagogiske Universitet og en kandidat uddannelse i generel pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet. Desuden er jeg uddannet som engelsk og historielærer fra Det Pædagogiske Universitet i Minsk.

Jeg har undervist i mange år i dansk som andetsprog på Sprogcenter Midt i Horsens og Skanderborg på DU2 og  DU3. Jeg er vant til at undervise i dansk på alle niveauer både individuelt og i grupper. Desuden er der mulighed for at blive undervist via Skype.

Ud over det har jeg arbejdet som jobkonsulent med både udlændinge og danskere i 3,5 år. Jeg kan hjælpe med at skrive ansøgninger, CV og forberede jer til en jobsamtale.

Som person er jeg meget aktiv og har været medlem af Integratonsrådet ved Århus Kommune i 8 år og er nu bestyrelsesmedlem af forening Integrationsråd i Århus Kommune.

Ring og få et uforpligtende tilbud på tel. 27265933.