Undervisning i Engelsk

Lær engelsk sprog på en nem og hurtig måde!

Effektiv undervisning tilrettelægges efter individuelle ønsker og behov.

Virksomhedstilpassede kurser

Intensiv og effektiv undervisning i engelsk sprog for virksomheder.

Der er mulighed for at blive undervist på jeres/din arbejdsplads eller  i mit eget lokale i Århus, Viby. Der er både mulighed for individuel og gruppeundervisning. Det første møde er gratis. Her afdækker vi jeres/dit behov og finder den optimale løsning.

Individuel undervisning i engelsk

For dig som privat person, der har lyst til at lære engelsk,  du overvejer måske at rejse til England, vil bare lære engelsk for sjov eller har store ambitioner om at læse Shakespeare på originalsproget – så er min undervisning noget for dig. Du kan selv vælge om du vil undervises individuelt eller i gruppe.

Undervisningen kan foregå på alle niveauer.

Engelsk for begyndere

Kurset er rettet mod begynder, der kun kan lidt eller slet intet engelsk. Undervisningen indeholder grammatik, udtale, dialoger og parøvelser. Der engelske alfabet spiller en central rolle. Det engelske sprog er rigt med mange muligheder og variationer, men dermed bliver det også et kompliceret sprog. Jeg vil dog præsentere engelsk, så alle kan være med på en nem og hurtig måde.

Engelsk Niveau 2

Niveau 2 kræver, at du kan det engelske alfabet, og at du kan formulere enkle sætninger på engelsk. Undervisningen indeholder grammatik, udtale, tekster, dialoger, parøvelser på et højere fagligt niveau end Niveau 1. Kurset giver et indblik i den engelske folkesjæl, d.v.s. “engelsk” mentalitet og tankegang.

Intensiv kursus i engelsk ( både individuelt eller på et lille hold)

Intensiv kursus tilbydes for person/personer, som har brug for at lære engelsk hurtigt og nemt. Undervisningen tilrettelægges individuelt og der er mulighed for undervises i engelsk 7-10 undervisningstimer om dagen.

Weekendkursus i engelsk

Meget intensiv kursus tilbydes for person/personer, som har brug for at lære engesk hurtigt og nemt. Undervisningen tilrettelægges individuelt og forgår over 2-5 weekender ( lørdag og søndag fra kl.10.00 til.17.00).

Webinar

Undervisningen tilrettelægges individuelt og foregår over nettet. Det er nemt og du sparer din tid på transport. Det eneste du har brug for er Skype på din PC.