Undervisning i russisk

Lær russisk sprog på en nem og hurtig måde!

Effektiv undervisning tilrettelægges efter individuelle ønsker og behov.

Virksomhedstilpassede kurser

Intensiv og effektiv undervisning i russisk sprog for virksomheder.

Der er mulighed for at blive undervist på jeres/din arbejdsplads eller  i mit eget lokale i Århus, Viby. Der er både mulighed for individuel og gruppeundervisning. Det første møde er gratis. Her afdækker vi jeres/dit behov og finder den optimale løsning. I/du kan også købe en pakkeløsning, hvor I/du kan blive undervist i både russisk sprog og kultur.

For dig der skal udstationeres i Rusland – du kommer til at lære russisk så du kan kommunikere med dine russiske partnere på russisk og undgå misforståelser og fejl ved samarbejds- og forhandlingssituationer. Du kommer til at forstå russisk mentalitet og arbejdskultur.

Individuel undervisning i russisk

For dig som privat person, der har lyst til at lære russisk,  du har måske en russisk kæreste/kone, overvejer at rejse til Rusland, vil bare lære russisk for sjov eller har store ambitioner om at læse Dostoevski på originalsproget – så er min undervisning noget for dig. Du kan selv vælge om du vil undervises individuelt eller i gruppe.

Undervisningen kan foregå på alle niveauer.

Russisk for begyndere

Kurset er rettet mod begynder, der kun kan lidt eller slet intet russisk. Undervisningen indeholder grammatik, udtale, dialoger og parøvelser. Der russiske alfabet spiller en central rolle. Det russiske sprog er rigt med mange muligheder og variationer, men dermed bliver det også et kompliceret sprog. Jeg vil dog præsentere mit modersmål, så alle kan være med på en nem og hurtig måde. Desuden kan jeg som russer, giver et godt indblik i russiske kultur- og samfundsforhold.

Russisk Niveau 2

Niveau 2 kræver, at du kan det russiske alfabet, og at du kan formulere enkle sætninger på russisk. Undervisningen indeholder grammatik, udtale, tekster, dialoger, parøvelser på et højere fagligt niveau end Niveau 1. Kurset giver et indblik i den russiske folkesjæl, d.v.s. “russisk” mentalitet og tankegang.

Intensiv kursus i russisk (både individuelt eller på et lille hold)

Intensiv kursus tilbydes for person/personer, som har brug for at lære russisk hurtigt og nemt. Undervisningen tilrettelægges individuelt og der er mulighed for undervises i russisk 7-10 undervisningstimer om dagen.

Weekendkursus i russisk

Meget intensiv kursus tilbydes for person/personer, som har brug for at lære russisk hurtigt og nemt. Undervisningen tilrettelægges individuelt og forgår over 2-5 weekender ( lørdag og søndag fra kl.10.00 til.17.00).

Webinar

Undervisningen tilrettelægges individuelt og foregår over nettet. Det er nemt og du sparer din tid på transport. Det eneste du har brug for er Skype på din PC.